Προσοχή! Για μια μοναδική εμπειρία των online αγορών σας στο e-shop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Αποδέχομαι

 

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δώστε όσο πιο έγκαιρα την παραγγελία σας
για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
 

Το blissevents.gr απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες - συνεργάτες χονδρικής, οι ιδιώτες δεν θα εξυπηρετούνται.

1) Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας δίνοντας κλικ εδώ.

2) Σε 1-2 εργάσιμες θα έχετε την έγκριση μετά από σχετικό έλεγχο. Ευχαριστούμε.

Ποιοι είμαστε

 

Είμαστε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1999 στο χώρο της διακόσμησης, των δώρων και των υλικών για χειροποίητες κατασκευές και από το 2010 και στο χώρο των ειδών γάμου, βάπτισης και πάρτυ.

Φτάσαμε να είμαστε σήμερα μια ομάδα 20 έμπειρων ανθρώπων, πρόθυμοι όλοι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, από επαγγελματίες διακοσμητές και από ταλαντούχους δημιουργούς. Η εμπειρία ετών, η βαθιά γνώση για το αντικείμενό μας, η δημιουργικότητα και το ταλέντο που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να επιλέξουμε και να δημιουργήσουμε με καλαισθησία και ποιότητα μοναδικά είδη διακόσμησης και δώρων για να προσφέρετε στους πελάτες σας, καθώς και ποιοτικά και ιδιαίτερα υλικά για να κάνετε τα δικά σας δημιουργήματα.

Όλα τα είδη μας είναι επιλεγμένα από εταιρίες του εξωτερικού και από επιλεγμένες ελληνικές βιοτεχνίες. Πολλά δε από αυτά είναι  κατασκευασμένα από εμάς με πολύ μεράκι και υψηλή αισθητική.

Ποιον υπηρετούμε
Υπηρετούμε εσάς που θέλετε να προσφέρετε ιδιαίτερα προϊόντα στους πελάτες σας, εσάς που θέλετε να διακοσμήσετε εξαιρετικά τους χώρους και τα events που αναλαμβάνετε κι εσάς που είσαστε δημιουργικοί και σας αρέσει να φτιάχνετε με τα χέρια σας μικρά και μεγάλα αριστουργήματα. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας είδη ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε θελήσετε.

Για ποια οφέλη
Στόχος μας είναι, με σεβασμό στους πελάτες μας, να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες τους με συνέπεια, παρέχοντάς τους πρωτότυπες, ιδιαίτερες και εξατομικευμένες λύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών, συνεχώς ανανεωμένη με νέα είδη, καλαίσθητα και ποιοτικά προϊόντα και άριστες υπηρεσίες.

Έμπειροι συνεργάτες μας θα ασχοληθούν μαζί σας αποκλειστικά και θα σας βοηθήσουν στις επιλογές σας! Είμαστε κοντά σας με σοβαρότητα και συνέπεια σε κάθε βήμα που θα μας χρειαστείτε.

Πώς είμαστε οργανωμένοι
Έχουμε οργάνωση πελατοκεντρική, συμμετοχική - ομαδική, διαφανή, πολύπλευρη, με τεχνογνωσία που υποστηρίζεται από εμπειρία και εξοπλισμό που μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Είμαστε οργανωμένοι σε τμήματα εξειδικευμένα: Διοίκηση, Λογιστήριο - Μηχανογράφηση, Ηλεκτρονική Τεχνική Υποστήριξη, Τηλεφωνικό Κέντρο, Παραγωγή, Διεκπεραίωση και Αποστολή Παραγγελιών, Τμήμα Δημιουργικού και Γραφιστικής.

Ποια είναι η κινητήρια δύναμή μας
Κατευθυνόμαστε από τον σεβασμό και την αγάπη μας για τους πελάτες μας, από το μεγάλο πάθος μας για υπεροχή και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο μας.

Τι πιστεύουμε
- Πιστεύουμε και θεωρούμε ότι οι άνθρωποι είναι ο σπουδαιότερος πόρος μας. Τρέφουμε μια υπέρτατη αίσθηση σεβασμού και εκτίμησης για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Έχουμε μια αίσθηση ομαδικότητας, κοινού σκοπού και ενότητας.

- Πιστεύουμε στην αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

- Νοιώθουμε ότι η δουλειά μας είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

- Πιστεύουμε ότι μία μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μία χαμένη μέρα.